Padeltotal erbjuder genom Prio Academy marknadens ledande utbildningar inom padel, med landslagstränare Andréas Johansson som utbildningsansvarig. Utbudet går från baskurs till elittränare.

Padel: Utbildning viktigt för framtiden

Padel utbildning med Padeltotal och Prio Academy – marknadens ledande utbildningar inom padel, med landslagstränare Andréas Johansson som utbildningsansvarig. Utbudet går från baskurs till elittränare.

Att som ägare till en padelhall eller padelarena kunna erbjuda utveckling är avgörande för en långsiktigt framgångsrik verksamhet i en allt hårdare konkurrens. Det finns flera anledningar till det.

Padel – utbildning för utveckling

Att utveckla sitt spel är viktigt för många oavsett nivå.

Möjligheter att ta lektioner för välutbildade tränare är redan idag en populär och viktig del när det kommer till att behålla spelarna i. I takt med att vi blir allt fler padelspelare ser vi att det behovet bara kommer att öka. Att kunna utveckla sitt spel bidrar till att hålla glöden och motivationen uppe.

Att erbjuda träning med välutbildade tränare som fått rätt kunskap och verktyg är direkt nödvändigt för att bedriva en god och välfungerande barn- och ungdomsverksamhet i anläggningen. Denna träning är som alla annan barn- och ungdomsidrott en breddträning som i vissa fall utvecklas till vidaresatsning och i vissa fall elit. Oavsett nivå så är det framtidens padelspelare som utbildas av dessa tränare – det vill säga så väl framtida landslagsspelare som dina framtida kunder.

Landslagstränare Andréas Johansson är utbildningsansvarig inom Prio Academy som utbildar tränare för olika nivåer. Utbudet går från baskurs till elittränare.

Andréas startade sin karriär i padelbranschen 2013 och har sedan dess förkovrat sig som framgångsrik spelare, utbildare och coach. Han var Sveriges förbundskapten 2019 för herr-, dam- samt juniorlandslaget. Han coachar spelare på World Padel Tour, EM, JVM och VM.

Som utbildare har Andréas utbildat över 400 padeltränare och jobbar idag kontinuerligt med tränarutveckling på ca 20 padelarenor runt om i Sverige. Han har suttit i en rad referensgrupper för att skapa ramverk kring tävling, regler och ranking. Numera är Andreas landslagstränare för Sveriges seniorer och förbundskapten för juniorlandslaget.

Läs mer om Prio Academys utbildningar på prioacademy.com

Sammanfattning

  • Att erbjuda utveckling är avgörande när konkurrensen hårdnar.
  • Möjlighet att ta lektioner är populärt bland padelspelare även på motionsnivå.
  • Träning med välutbildade tränare, med rätt kunskap och verktyg är direkt nödvändigt för att bedriva en bra barn- och ungdomsverksamhet.
  • Tänk på att de som utbildas är såväl framtida landslagsspelare som dina framtida kunder.
  • Andréas Johansson är Sveriges mest meriterade tränare och är utbildningsansvarig på Prio Academy. Du kan vara säker på att dina tränare får rätt kunskap och verktyg av Andréas.

Läs också