Om oss

Padeltotal grundades 2013 i Sverige och är den ledande padelleverantören i Norden. Med gedigen erfarenhet från tennissidan så växte konceptet Padeltotal fram som ett samarbete mellan Trafik & Fritid Skandinavien AB, Svedborg Tennis & Sportgolv och Lawnit Sport. Kombinationen av kunskap och erfarenhet hos alla aktörer gjorde att vi kunde etablera oss som ett starkt varumärke på marknaden och är idag den ledande aktören vad det gäller installationer av padel banor i Norden. Med över 1600 sålda banor, från Malmö i söder till Luleå i norr, såväl inom- som utomhus, Classic- och Vision banor, så vet vi vad vi gör!

Padeltotal hjälper er med hjälp av vårt helhetskoncept inom padel. Vi kan hjälpa er med arkitekter, markarbeten, hallbyggare, bokningssystem, belysning, ljudsystem samt online marknadsföring genom vår delägda mediebyrå..

Oavsett ifall ni endast söker banleverantör eller en nyckelfärdig lösning så kan ni med förtroende vända er till Padeltotal.

Vi lagerhåller glas och reservdelar ifall detta behövs.

Vi är även delägare i vår egen anläggning och kan dela med oss av erfarenheter ifrån www.sportcentersyd.se som kan bidra för att öka er beläggningsgrad och lönsamhet.

Padeltotal har en lång lista med referenser över hela Sverige som ni kan besöka och se kvalitén på vårt arbete. Välkomna!