Padeltotal Future Foundation

Vi på Padeltotal började verka i padelindustrin redan 2013. Sen dess har utvecklingen gått spikrakt framåt – och numera är Padeltotal den största banleverantören i Norden. På över 220 olika platser finns nu över 1 000 banor installerade. Succén har varit enorm men bakom framgången ligger hårt arbete. Hela tiden har det varit fullt fokus på kvalitet och se till att kunderna är nöjda.

Vi tror på att padelindustrins står inför en fortsatt väldigt positiv framtid. Men då måste vi på Padeltotal och alla andra aktörer, även i fortsättningen, vara skickliga och ha förmågan att leverera det som kunden vill ha.

Vår Foundation

Vårt mål med Padeltotal Future Foundation är att hjälpa till att stärka branchens utveckling. Vi vill helt enkelt ge tillbaka till en hel marknad som gett oss så mycket. En fundamental pelare för framgång är att hela tiden förkovra sig och alltid vilja vara i framkant. Genom Padeltotal Future Foundation kommer vi ge ambitiösa individer en ekonomisk stimulans att höja sin kompetens – och därigenom påverka padelbranschen till det bättre.

Stipendier att söka

Du ges nu en möjlighet att söka stipendier. Ett stipendium är en gåva som delas ut till en individ, grupp eller företag för att stödja deras gärningar. I just vårt fall är stipendierna direkt kopplade till utbildningar av padeltränare utförda av Prio Academy. Nu får du chansen att få ett ekonomiskt bidrag som gör att du kan förverkliga din dröm om att bli en padelcoach eller förbättra den kunskap som du redan har.

I steg ett delar vi ut tio olika stipendier:

  • Tre stycken på 5 000 kr vardera.
  • Sju stycken på 2 500 kr vardera.

Ditt stipendium används som en del av deltagaravgiften för ”Padel Coach Base”-utbildningen från Prio Academys program (läs mer om Padel Coach Base).

Vem får ta del av stipendierna?

Sökande måste anse sig vara en aktiv padelspelare och själv ha spelat i minimum 2 – 3 år. Du är troligtvis i början av din tränarresa men har viss erfarenhet av att ta eller ge lektioner. Självklart är din ambition att framöver, på ett mer regelbundet sätt, agera som padelcoach. Kandidater som vill fokusera på padelutveckling för barn och ungdomar har viss prioritet. Minimiålder är 18 år.

Vår ambition är att det blir en bra geografisk spridning i de som får stipendierna.

Ansökan – så gör du

Ansök genom att klicka på knappen nedan och fyll i formuläret. Konkurrensen om stipendierna är hård, försök därför svara noggrant på varje fråga. Ansök direkt eftersom vi meddelar kandidater löpande om de fått ett stipendium eller ej. Ansökningar (endast en per kandidat) kan ske till och med den 1 oktober 2021. Juryns ordförande är Erik Andersson, VD på Padeltotal.