Prio Padel

En stark partner när konkurrensen ökar inom padel

Den första arenan för inomhuspadel öppnade i Sverige 2012 – nu går branschen in i nästa fas. Konkurrensen ökar dramatiskt då nya padelsatsningar snabbt växer fram. De som når fortsatt framgång jobbar både strategiskt och professionellt i allt som är kopplat till driften av en lönsam verksamhet.

Vi kallar konceptet Prio Padel. Prio Padel tror inte att ”ensam är stark”. Istället är vi övertygade om att det är bra att ha en partner att luta sig emot. En partner som är stark inom affärsutveckling och framförallt paketering, samt marknadsföring med ett stort säljfokus.

En partner som även vill lyfta kvalitén på de tränare som alla arenor har behov av och som ser till att banorna hela tiden är i toppskick.

Prio Academy
– Ett gediget utbildningsprogram

Prio Academy är ett ledande utbildningsorgan som erbjuder marknadens bredaste utbildningsprogram.

Alla vårens Padel Coach-utbildningar i Kumla, Eskilstuna, Falkenberg, Örebro och Löddeköpinge blev fullbokade. Dessutom har vi genomfört ett stort antal skräddarsydda uppdrag på olika padelarenor runt om i Sverige. Exempel är i Lundsbrunn, Eksjö, Vetlanda, Gislaved, Mjölby, Norrköping, Kalmar och Nybro.

Prio Fix
– Störst på service av padelbanor

En padelbana består av flera olika delar – underlag, ramkonstruktion, glaspartier, stålnätssektioner, konstgräs, sand, nät och belysning. Där är många delar och funktioner som regelbundet behöver ses över och justeras.

Anlita därför Prio Fix experter för regelbunden service. Via Prio Fix erbjuds din arena en tjänst som regelbundet tar hand om den service och underhåll som krävs för att ha en padelbana i full funktion.

Sanda

Kontrollera sandnivån & så sandar du banan

Städa

Så håller du banan ren

Kontrollera bultarna

Så gör du

Spänna nätet

Så gör du